Poistin muutamaa postausta lukuunottamatta kaiken entisen.

Alan tässä blogissa kertomaan lähes 0€ budjetilla sisustettavasta äidin ja 14v. pojan 2h, k +kh viikko asunnosta. Fb kirpparille olen laittanut ilmoituksen että vastaan otan ilmaisia kalusteita joista tuunaan mieleisen kokonaisuuden. Katsotaan kunka käy. Vaikka rahaa ei ole niin tahtoisimme asua mieleisessä kodissa. Kuitenkin kaksivuotta suurimman osan viikkoa siinnä asumme.

Tuolit ja pöytä ainoat varmat saadut. Aiemmin hankkimiani ja tuunailemiani tekstiilejä, mattoja, somisteita ym. tokikin on jo varastossa ja esim siivouskomero saa hyvin paljon saman tyylisen sisustuksen kun jo aiemmin esittelemäni. Kaikesta lisää tuonnempana ja viimestään elokuulla kun asuntoon päästään muuttamaan (peukut pystyyn että se asunto saadan) ja valmista saan esille.

Asunnon makuuhuone tulee pojan käyttöön ja näillä näkymin farkkuista sisustusta tulossa. Mm olemassa olevan farkkunojatuolin ja työn alla olevan farkkutilkkupeiton sanelemana. Olohuone on samalla äidin makuuhuone. Luultavemmin valkoista, pellavaa, harmaata, pastellivärejä kauden mukaan. Ja koska sekä äiti että poika tykkää kokkailla ja leipoa haaveena on oikea keittiö.

Kalusteet tuunataan valkoisiksi ja tekstiileillä luodaan väriä. Mottona edelleen mitä halvemmalla sen parempi. Tästä se lähtee :)
Jotta ei tulisi kamalan tylsä postaus, inspiraatio kuvaksi netistä löytynyt idea farkkumatosta

farkkumatto-normal.jpg