Eilen ukkosen aikana jatkoin mauste purkkien tuunailua. Pinkki pallo paperi on lahjapaperia. Etiketit on tulostettu ihan tava kopiopaperille ja stanssattu. Vaaleansininen pallokuvioinen on tapettia. Teksti on tulostettu suoraan tapetille ja stanssattu etiketeiksi.

SL702120-normal.jpg

Pinkki korkkisia lasipurkkeja on haussa viellä lisää, mutta pahvisia on jo tarpeeksi. Tosin saattaa olla että pahviset pitää hyvinkin pian tuunata uusiksi, kun en suojannut niitä kontaktimuovilla. Kuten näkyy sisältö viellä osasta puuttuu, en ollut varautunut näitä viellä täyttämään

SL702123-normal.jpg

Isommat purkit sisältää leipomisessa tarvittavia kuiva-aineita. Näitäkin on lisää tarkoitus tehdä, on vaan purkit jossain hyvässä tallessa tällä hetkellä. Reseptien laatikko on turhan suuri muutamalle lempi leivonta reseptilleni.

SL702126-normal.jpg

Sopivaa hyllykköä minulla ei ole joten mahdan ensi viikolla sellaisen rakennella. Tallilla ja liiterissä on läjäpäin ilmaiseksi saatuja, kaapelikelojen suoja lautoja. Niistä olen aiemminkin rakennellut pieniä kaappeja ja hyllyköitä ym.