Juhannuksen aikana sain loppuja tarvittavia kalusteita, mutta pääsen ne noutamaan vasta ensi viikolla. Niistä lisää myöhemmin
Kerkesin kuitenkin kaiken keskellä tutkia ostamiani tekstiilejä (osa on ostettu tuunaukseen) ja valkata niistä keittiöön sopivia. Siis nämä eivät ole täällä milloinkaan syystä tai toisesta käyttöön päässeet.

Ylempänä kuvassa kaksi pöytäliina, pienempi ruutuisen olen joskus ommellut jäännöspalasta eikä ole pöytään riittänyt koltaan ja isompi ruutuisen kaverini osti minulle kirpparilta parisen viikkoa takaperin, kun oli niin minun värinen :)
Alempana paneeli verhot, ei aivan samaa vaaleanpunaista mutta kelvannee pareiksi ikkunaan (yhteishintaa 2€, ostettu vasta tulevaa asuntoa varten)

SL702240-normal.jpg

Vaaleansininen ruusuinen on verhokappa, ostettu kirpparilta...milloin ties (pakko saada ostos vaikka sille ei minulla ikkunaa ollutkaan), Ruutuinen on kappa mistä varmaankin teen jotain (1,5€), Yksiväriset turkoosit on pöytätapletit (kaipaavat pientä tuunausta selkeesti, ilmais löytö), punainen palloinen on pieni liina (aika vasta ostettu 0,5€) patakinnas (0,2€) ja patalappu ystävänpäivä vaihdossa saatu ihanuus

SL702243-normal.jpg

Siis luulen että oikiasti keittiöön pastellia tulee.