Eilen illalla innostuin tekemään sisustustauluja. Pohjina mitä sattui jemmoistani löytyyn. Nuot missä pohjana jotain hiekan tyylistä on Tiimari kassipäiviltä. Niiden keskellä olevan taulun kuva oli tosi ruma mutta kivasti krakeloitu tuo reuna. Sivussa oleva on jostain pienestä naulakosta jonka kanssa olen joskus ostanut Tiimarista siinnä kiinitettynä olevien koukkujen vuoksi, jotka siis tarvitsin yhteen projektiin ammoin.

SL702583-normal.jpg

Eteisen taulu sai somisteekseen avaimen joka on Halpa Hallin ale korista ostettu sisutus avain Huussi perineen. Huussi perän annoin kaverille mökin Weskin avaimelle :) Pitsit ja nauhat kaikissa on kierrätettyä

SL702610-normal.jpg

Keittiön taulussa on vanha lusikka. Naapurikaupungin kierrätyksestä joskus tuotu ja ollut somisteena purkissa kera keveriensa. Ruusut on korttiharrastukseni vuoksi hankittuja

SL702611-normal.jpg

Niin muistot ja haaveet on elämän suola, mutta muistetaan elää tässä hetkessä!

Tekstit olen tulostanut Lidlistä ostetun maalauskangas lehtiön sivulle. Olin ostavinani vesiväri paperia ja olenkin tälle jo pisemmän aikaa käyttöä yrittänyt keksiä.

SL702615-normal.jpg

Tämä sisustusteksti on minulle omiaan. siivosin kyllä viime viikolla(kin) mutta sitä ei vaan meillä huomaa :)

SL702607-normal.jpg

Ja viellä päivän kirpparilöydöt. Kävin naapurikaupungissa astikka kun piti postittaa myymiäni tavaroita. Turkoosi kori oli niin ihanan värinen että ostin vaikka maksoikin 1€.n (saanee uuden kivamman kankaan), myös taikina kulho ja joulu potpurri oli 1€/kpl, kaulin 50snt, aterimien kuivausteline 20snt, samoin tuo tarjotin, tee siivilä ja pakasturasiat 20snt/kpl. Aterimet maksoi koko nippu 3€. Hetken piti miettiä, mutta kun olivat Hackmannin niin ostin. Kotona kuukkeloin, ovat Kievari sarjaa ja näyttävät olevan aika hinnoissan netti myynneissä.

Melamiini mukit Tiimarista osta 3 maksa 2 päiviltä 4€ ja leikkuu veitis Halpa Hallista 1,9€

SL702617-normal.jpg

Eli nyt puuttuu enään paistolastat, ämpäri ja vati (kun tahtoisin yllättäin vaaleenpunaiset
tai vaaleen siniset, pilikkuja ei tarvii olla ). Sitten sellaiset kun sinappi, ketsuppi,
laastarit, tops puikot, särkylääkkeet, A.n suihkusaippua ja dödö jne.

A.n sänky on edelleen kirpparilla samoin sohva. Vitriini on maalattu, kunhan kiinnittelen vetimet takasin ja laatikoihin tekstin niin esittelen ja muutama muukin tuunaus ois valmiina mutta niistä viikonlopun aikana.