Vitriini kaappikin on hyvällä mallilla, enään ovet on maalaamatta, syystä että eilen loppui maalarinteippi enkä saannut laseja suojattua. Illalla sain teippiä mutta aika meni reippaasti yli puolen yön mustikoita puhistaessa pakastimeen.

Mutta eilisiä, tuunauksia. Olen eräältä tuttavalta joskus saannut tälläisen, vanhan puisen minkä lie säilytysarkun

 

SL702577-normal.jpg

Tämäkin siis oli näitä jo vuosia tuunausvuoroon pääsyä odotavia. Minä tunnustan olevani hamsteri ja kun tänne kotiin ei kertakaikkiaan uutta mahdu niin tätä tavaraa on odottamassa jatkokäsittelyyn pääsyä. Sellaiset mistä tiedän että voin luopua olen aika paljolti laitellut ja myynyt, mutta sellaiset mistä tiedän että haluan itse pitää on vaan varastossa odotellut aikaa parempaa.

Arkkukin sai yllättäin valkoisen maalin...no ei mulla kyllä oikiasti taitaisi edes olla kun jotain pastillivärisiä valkoisen lisäksi. Ja valkoinen vaan on niiiiiin mun juttu. Säilyttääkseen saa ehkä virkkuu ja neulonta työt (minun tuntevat varmaan nauraa että mitkä neulonta työt = en osaa juurikaan neuloa ja kärsivällisyyskään ei siihen tahdo riitää)

SL702592-normal.jpg

Toisena työn alle pääsi pieni puulaatikko, missä lie joskus kauppaan tullut hedelmäsäilykkeitä. Ajatuksena oli maalata niin "laimennetulla" maalilla että tekstit jäisi näkyviin, mutta eipä ne juuri valitettavastikkaan näy :(

SL702579-normal.jpg

Useammassakin blogissa on vanhoja puulaatikoita hyllykkö käytössä ja ehkä tämäkin siihen olisi hyvä, mutta saattaa olla että saa jotain muutakin käyttöä. Kuvasin silti keittiö miljööseen.Myös kuvassa näkyvä talouspaperi teline, on tämän viikkosia maalauksia, joskus kaupan päällsenä saatu kun talouspapareia on ostettu (Serlan logo maalautui piiloon).

SL702589-normal.jpg

Nivalassa viime viikolla käydessäni tuhlasin yhden ompelu työn palkka rahoja ja ostin tälläisen aivan ihanat ale lautaset 4kpl. Kultakeramiikan polka sarjaa. Nämä oli vaan sarjaamme kun ei voi vastustaa :)

SL702600-normal.jpg

Ja suihkuverhon. Ei ollenkaan sen tyylinenkään kun tahtoisin, mutta suihkuverhoja ei juurikaan ole tarjolla ja uutta en raaskitte ostaa joten 2€.n hinnalla tämä toistaiseksi asiansa ajaa

SL702602-normal.jpg

Viellä lopuksi muistutus kaikki osallistumaan alempana olevaan arvontaan!