Siivous urakka on helle säästä huolimatta siirtynyt sisä tiloihin. Aamusella aloin siivoamaan sisäkuistia. Kuumuudesta johtuen kerrallaan pystyy tekemään 20-30 minuuttia ja sen jälkeen juoma ja muutaman minuutin vilvottelu tauko. Kuinka kukaan pystyy tällä säällä työkseen siivoomaan? 

Eniten aikaa meni kuvaajan (siis minun) selän takana olevaan puoleen, eli vaate ja kenkä kaappien siivoukseen ja pienten/ muuten epäsopivien pois raakkaamiseen. Myös ikkunoiden pesussa ja seinien+ katon pyyhkimisessä menee yllättävän paljon aikaa, Eli koko päivän sain tähän helposti menemään.
Tälle "paraati puolelle toin takasin isomummuni vanhan Muuramelaisen (?) soffan, pienen pöydän ja yhden viime kesänä tuunaamani tuolin. Kaappi ja sen yläpuolella oleva hyllykkö täällä oli jo aiemmin.

hup%20%282%29-normal.jpg

Aika vaaliaan tuli, olisin halunnut enemmän vaaleanpunaista, mutta en omista sopivia pöytäliinoja ja joskus täällä olleet ihanat vaaleanpuna ruutuiset verhotkin olen jo jatko jalostanut. No näillä mennään ellei satu tulemaan vastaan sopivaa vaaleanpunaista :)

SL704881-normal.jpg

Istuimen päällinen saisi olla eri värinen, mutta ehkä tuossa harmaassa ei heti lika näy

SL704880-normal.jpg