Viime joulun aikaan oli monessakin blogissa tuunattu joulukoristeita. Hippuilin jo silloin edes vaaleanpunaisia joulupalloja saavani vaan suunnitelmaksi jäi. Nyt ensimmäiset joulu blogit on jo avanneet ovensa tulevalta joululta ja iski sitten inspis minullekkin.

Eli siis tälläisiä ihan tava muovisia joukuusen koristeita ja tietenkin hirmuisen huono kuva en huomannut tarkistaa mitä sain aikaiseksi ja nyt on jo kaikki maalattuna=(

Koristelin pallot maalauksen jälkeen servetistä leikkaamillani ruusuilla kun sopivia kiiltokuvia ei tietenkään meijän kylän kaupoissa ollut.  Servettilakkakin oli tietenkin jossain hyvässä jemmassa joten liimasin nämä ihan vaan reilusti ohennetulla puu/yleisliimalla. Kuvan ottamisen jälkeen maalasin viellä nuot aukolliset sydämet toiseen kertaan ja muutamia viellä lisää. Tykkään lopputuloksesta ihan hirveästi.

Huomatkaa hieno kuivausteline: kuomollaan oleva jakkara johon sidoin monikerroksisen pyykinkuivaustelineen yhden hyllyn ja tein rautalangasta S-koukkuja ripustukseen=)

Hyvää viikonloppua toivottelen kaikille täällä käyville ja kiittelen kommenteista edellisiin postauksiin.

Lisäys: Maalina taas haalean vaaleanpunainen Futura, joukossa pikkuisen kirkkaan punaista Miranolia, tällä kertaa kuitenkin vähempi kuin muissa vaaleanpunaisissa viimeajan maaluksissa.