Tälläinen pieni tiikkiviiluinen lipasto on ensimmäinen tähän projektiin tuunaamistani. Malliltaan ihana mutta ei juurikaan muuten säväytä ulkonäöllään.

SL702054-normal.jpg

Valkoista maalia, uudet vetimet ja sabluunalla tekstit. Nuot vetimet on maksanut kirpparilla 0,5€/ 2kpl. Sabluunat on ("suhteilla") saatuja ja maalina liitutaulu maali koska mitään muuta mustaa minulla ei sattunut olemaan. Sabluunat pystyisi tekemään itse ja minullakin on itse tehtyjä mutta paikassa "jossain" tällä hetkellä luuraamassa. Mitä mieltä olette muuttuneesta ulkonäöstä?

SL702069-normal.jpg

Valkoiset kalusteet vaan on mun mieleisiä, väriä sisustukseen saa sitten tekstiileillä. Ja sitäpaitsi tämä maali on ilmaista. Yhden tehtaan maalauslinjaston maanantai aamun tyhjennyksestä saatua.

Eteisen peli on muistaakseni 5€ kirpparilöytö. Ootellut nurkassa, joskus paikkansa löytävänsä, varmaan kuitenkin ymmärrätte miksi en kirpparille aikanaan jättänyt vaikka paikkaa sille ei ollut aiemmin.

SL702057-normal.jpg

Mietin pitäisikö mun viellä muokata blogin nimeä, koska eihän nämä nyt ihan nolla budjetilla kuitenkaan tule, vaikka ilmaisista aihioista tuunaan ja maali ei mitään maksa. Ehdotuksia blogin nimeksi?