Meijän talossa on parvekekkin, sen ovi vaan on ollut ruuvilla kii jo 10-15 vuotta. Eilen kun sain ikkunan pesu urakkani vihdosta viimeseen ikkunaan, eli siihen parvekkeen oven ikkunaan. Tulin siihen tulokseen että ovi on aukastava, että saan ikkunan pestyä takapuoleltakin.

Innostuttiin sitten poikien kanssa siivoamaan. Jali siivosi parvekkeen lattialta tuulen ja lintujen kantamia roskia. Parvekkeella on monen kesänä ollut pesä linnuilla ja sen huomasi. Samoin talon nurkalla aiemmin olleen ison männyn neulasia valtava määrä tuulen tuomana. Aku siivosi ulko kuistin katon ja tänään korjaa siihen käpyjen aiheuttamat reijät.

Kossit lähti kesken homman kylille ja jatkoin yksin. Pesin seinät ja lakasin lattian moneen kertaan ennekuin olin tyytyväinen. Lattia on kattohuopaa, eli tosi raskasta lakasta, niin yö menikin sitten lihas säryn kanssa kärvistellessä.

Kalusteitakaan minulla ei tänne tietenkään ollut joten "lainailin" niiitä muualta talosta.

Sain vasta miehen kotoa korituolin ulkokuistille, mutta toin sen toistaiseksi tänne, vaaleanpunainen tuoli on työpöytäni äärestä (vaaleanpunaiset kalusteeni muuttaa kyllästymisen vuoksi tyttären tyttärelle muutenkin) ja pöydänkin nappasin ulkokuistilta. Tiedän kyllä mitä tänne haluaisin mutta näillä mennään kun muuta ei ole. Kynttilöitä ja lyhtyjä toin paljon jo valmiiksi odottamaan syksyn pimeneviä iltoja (syksyhän on ennekuin huomataan).

SL705021-normal.jpg

Toisessa suunnassa Ikean "nojatuoli". Syksyllä varmaan kiva tunnelmoida (vesisadetta katselemassa) kynttilän valossa. "Virkatut" tyynyliinat perjantainen kierrätyskeskus löytö yhteensä 1€, Sydän tyynyliina korituolissa aijempi euron kirppislöytö.

SL705025-normal.jpg

Normi kesänä tähän aikaan meillä on niin paljon hyttysiä että ei voi edes haaveilla parvekkeella tai muutoin ulkona olosta, tänä vuonna ei juuri hyttysistä ole kiusaksi (en valita). Yhden hyttysen eilen näin siivoukseni aikana. Juhannuksen jälkeen ne alkaa yleinsä väheneen joten joskos tänä kesänä ei tulisikaan.