Tiistainna saatiin keittiöön pöytä ja tänään laittelin vihdosta verhot joten pyörähdetäämpäs katsomassa miltä siellä nyt näyttää

Ah ruokapöytä, vasta kun pöytää ei ole tajuaa kuinka tärkeä se on! Valmiiksi valkoinen pieni pirttikaluston pöytä, toinen penkki tästä on eteisessä ja toinen mahtaa alka etsimään uutta kotia

Marika%20041-normal.jpg

Tiskipöydällä on pakko säilyttää leipä latikko ja keksipurkit (jotka pitäisi pikkuleivillä täyttää...jos ensi viikolla kerkeisi leipoa makeaakin), sekä aterimet. Tarjotin piilottaa taakseen pistorasiat. 
Alakaapin ovessa roikkuu käsipyyhe ja pussi muovipusseille

Marika%20044-normal.jpg

Kaappi tilaa on tosi vähän kuten mainitsin jo aiemmin, joten arkiastiat säilytetään tässä kaapissa. Alakaappi on leivonta tarvikkeille ja laatikossa on keittiö pyyhkeet yms.

Marika%20052-normal.jpg

Kokkaus nurkan suuntaan. 

Marika%20045-normal.jpg

Inhoan näitä hellan yläpuolisia mauste hyllykköjä, mutta siinnä ne vaan kököttää minullakin purkit. Sen viereisestä kaapista poistin oven ja olen edelleen unohtanut maalata nurkkauksen jossa oven reunan takana ei ollut maalia. Eilen illalla hieman siistin seiniä sieltä ja täältä. mm eteisen seinä on paljon siistimmän näköinen nyt.

Marika%20049-normal.jpg

Pinkistä hyllyköstä puuttuu edelleen ympäriltä verhot mutta olen jo NIIN tottunut tähän avomalliin että saattaa tälläiseksi jäädäkkin.

Marika%20048-normal.jpg

Ja ne verhot. Kappa on ostettu aikoja takaperin Vilppulan Löytökulmasta, kun on niin kaunista ruusukangasta (ko. kauppakin on lopetettu jo useampi vuosi takaperin). Hieman piti kaventaa. Salusiinit on...tunnistatteko kuvasta? Ikean ruudulliset keittiö pyyhkeet :)

Marika%20002-normal.jpg

Huomenna viikonlopun viettoon kotiin, ens viikolla katsastetaan mitä uutta olo/ makuuhuoneessa on ja mahdollisesti joku tuunauskin pitkästä aikaa :)
Mukavaa viikonloppua mahdollisesti täällä pyörähtäville