Sain eilen tänne kotiin isomman ruokapöydän ja samoin tein vein hiottavaksi liian pienen alunperinkin askartelupöydäksi ostamani pöydän.

SL702438-normal.jpg

Ja tänään sitten maalasin. Hetken ja vähän toistakin hippusin että jos vaikka vaaleansiniseksi tai vaaleanpunaiseksi, lopen tulin siihen tulokseen että valkoinen on paras vaihtoehto. Ihan senkin vuoksi että vuodenaikojen ja mielen mukaan taitaa tulla muutettua keittiön väritystä. Tämä saa ääreensä isomummultani perimäni, kahdenistuttavan puusohvan ja kaksi tuunaamaani tuolia :)

SL702439-normal.jpg

Olen joutunut luopumaan paljosta ihanuuksiani: Green Gaten astioista, Ektorp sohvasta ja Jennylund nojatuolista, joka tosin ei ole viellä uutta kotia löytänyt.
Lohdutukseksi ompelin ihanaisista Clark & Clark kankaista itselleni ihanuuksia. Kankaat on jäännöspaloja tai muuten ompelupalkaksi saamiani.

Keittiöpyyhkeitä ja patalappuja

SL702448-normal.jpg

Pusseille säilytyspussi ja kaitaliinoja, alla oleva vaaleanpunainenkin on kaitaliina
SL702451-normal.jpg

Leipäkoriliinoja kapialla pitsireunalla. Tarjottimen maalasin ja pohjalle tein pitsireunaisen liinan. Kannut eräs ystävällinen henkilö kävi ostamassa ja postitti minulle kun meiltäpäin näitä ei saa. Isompi oli ollut tarjouksessa 6,9€ ja pienempi normihinnalla 5,6€. Eikö ole suloiset

SL702447-normal.jpg

Tahdon kiittää teitä ketkä käydessänne vaivaudutte kommentoimaan. Ilman teitä tuntisin itselleni kirjottelevani. Viikonloppuna pidän arpajaiset joihin pääsee osalliseksi vain tänne kommentoineet